>

  • پنج پر سیر خردشده؛
  • یک پیمانه گوجه فرنگی له شده؛
  • دو قاشق چای خوری آویشن؛
  • یک قاشق چای خوری فلفل؛
  • یک قاشق چای خوری نمک؛
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل؛
  • یک چهارم قاشق چای خوری ادویه مخلوط؛
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر کاری؛
  • یک چهارم پیمانه نعناع تازه؛
  • یک لیوان آب.
  • مواد لازم واسه تهیه ی ماست با سیر کبابی

    • یک خوشه کامل سیر؛
    • چار قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
    • دو پیمانه ماست؛
    • یک عدد فلفل قرمز خردشده؛
    • دو قاشق غذاخوری پیاز زرد ریزشده؛
    • سه چهارم قاشق چای خوری نمک؛
    • سه چهارم قاشق چای خوری فلفل؛
    • سه قاشق غذاخوری نعناع خردشده تازه.

    طرز تهیه

    بادمجانا رو از طول نصف کنین. با استفاده از یک قاشق، بیشترِ گوشت بادمجان رو وردارین و خُرد کنین. بخشای دانه دار رو دور بندازین و بقیه رو کنار بذارین.

    کینوا رو طبق دستور آماده کنین.

    فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنین. در یک ماهیتابه با شعله متوسط، پیازا رو با روغن زیتون تفت بدین. بعد سیر، بادمجان خردشده، گوجه فرنگی له شده و همه ادویها و گیاهان خشک شده رو بهش اضافه کنین. شعله رو کم کنین و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بجوشه.

    یک چهارم سیر رو وردارین و اونو در مرکز یک تکه فویل ۲۰ در ۲۰ بذارین. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی اون بپاشید و بعد فویل رو محکم بپیچید و کنار بذارین.

    این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   مردم و مردمک "

    وقتی ۱۰ دقیقه تموم شد، نعناع تازه و کینوا رو اضافه کنین و از روی شعله وردارین. بادمجانا رو روی یک سینی فر بذارین، طوری که طرف خالی اونا رو به بالا باشه. بادمجانا رو با مخلوط کینوا پُر کنین و بقیه رو در سینی فر دور بادمجانا بریزین. یک پیمانه آب مرغ و یک پیمانه آب رو در سینی بریزین و اونو در فر بذارین. سیری رو که در فویل پیچیده بودین، در فر کنار سینی بذارین. اجازه بدین واسه ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد (یا تا وقتی که بالای مایع داخل بادمجان کمی طلایی شده باشه.)

    در این مدت می تونین ماست رو آماده کنین. باقی مونده ی روغن زیتون رو با ماست، فلفل، پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنین و در یخچال بذارین.

    وقتی بادمجانای کبابی و سیر آماده شدن، اونا رو از فر بیرون بیارین و صبر کنین سیر داخل فویل سرد شه. بعد مواد داخل سیر رو فشار بدین تا به داخل ماست بریزه و بعد هم بزنین تا مخلوط شه. نعناع تازه رو روی اون بریزین و به همراه بادمجانا سرو کنین.

    دسته‌ها: بهترین ها