بهترین منابع ویتامین سی چه خوراکی هایی هستن؟ “

ویتامین سی یه جور آنتی اکسیدان بوده و یکی از نیازای لازم واسه حفظ سلامت و کارایی بدن حساب می شه. این ویتامین سلامت و حفظ تاندون ها، استخوان ها و پوست تون رو تضمین و به دستگاه ایمنی شما کمک می کنه که از اثرات منفی مواد مضر در بدن تون جلوگیری کنه. واسه همین حتما باید مواد غذایی پر از ویتامین سی رو به اندازه ی کافی در رژیم غذایی روزانه ی خود بذارین. در این مقاله با بهترین منابع ویتامین سی که واسه سلامتی شما مفیده، آشنا می شید.

 

گوآوا

میوه ی گوآوا یکی از خوراکی های خیلی غنی از ویتامین ها و املاح معدنی ضروریه. یکی از ویتامین های زیاد گوآوا، آنتی اکسیدان ویتامین سیه، به طوری که هر میوه ی گوآوا شامل ۱۲۵،۵۷ میلی گرم ویتامین سیه که بیشتر از دو برابر مصرف روزانه پیشنهاد شده حساب می شه. گوآوا ضمنا پر از فیبره که به سلامت سیستم گوارش بدن کمک می کنه. میزان مصرف: یک عدد میوه ی گوآوا شامل ۱۲۵،۵۷ میلی گرم ویتامین سی (%۲۰۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳۷ کالریه.

می تونین به جای خوندن متن ویدیوی زیر رو هم مشاهده کنین.

پودر فلفل قرمز

یک قاشق غذا خوری از پودر فلفل قرمز ۵،۱۳ میلی گرم از ویتامین سی لازم بدن شما رو تأمین می کنه. این میزان حدود ۹ درصدِ میانگین مصرف روزانه ی پیشنهاد شده واسه یک فرد بالغه. این منبع شگفت انگیز از آنتی اکسیدان ها و املاح معدنی می تونه به غذاهای مورد علاقه تون اضافه شه و شما رو از فایده هایی که واسه سلامتی تون داره، بهره مند سازه. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز شامل ۵،۱۳ میلی گرم ویتامین سی (%۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۵ کالریه.

فلفل دلمه ی زرد

فلفل دلمه مثل سبزیجات شیرین و رنگارنگه که باید جایگاه خاصی در ر‍ژیم غذایی تون داشته باشه. اگه نمی دانید که چه جوری می شه بیش تر از اون استفاده کرد، اون رو به غذاهای مورد علاقه تون مثل سُس پیتزا یا بشقاب پاستای خود اضافه کنین. این فلفل ها طعمی فوق العاده دارن و به خاطر میزان بالای ویتامین سی خود ارزش غذایی بالایی رو به غذاهای محبوب تون می بخشند. میزان مصرف: یک فلفل دلمه شامل ۳۴۱،۳۱ میلی گرم ویتامین سی (%۵۶۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۵۰ کالریه.

گل کلم

با میزان مصرف یک پیمانه از گل کلم می تونین واسه بدن خود ۴۶،۴ میلی گرم ویتامین سی فراهم کنین که این میزان بیشتر از سه چهارم میانگین مصرف روزانه ی پیشنهاد شده واسه یک فرد بالغ حساب می شه. گل کلم نه فقط به خاطر ویتامین سی، بلکه واسه مواد مغذی متعددش و میزان کالری پائین اون، گزینه ای عالی واسه رژیم غذایی تونه. میزان مصرف: یک پیمانه گل کلم شامل ۴۶،۴ میلی گرم ویتامین سی (%۷۷ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۵ کالریه.

آویشن تازه

گیاه های تازه و خشک شده پر از مواد مغذی و پر از طعم های شگفت انگیز هستن. واسه جذب ویتامین سی، مقداری آویشن تازه رو به غذای تون اضافه کنین که ضمنا طعمی دلنشین به غذای محبوب تون می بخشد. یک قاشق غذاخوری از اون شامل ۱،۶ میلی گرم یا برابر ۳ درصد از میزان مصرف روزانه ویتامین سیه. اگه شرایط جوی مناسب باشه، کمی آویشن تازه از گلخانه های محلی بخرین و در باغچه ی خود بکارید تا در تموم طول تابستون همیشه آویشن تازه داشته باشین. میزان مصرف: یک قاشق غذاخوری آویشن تازه شامل ۱،۶ میلی گرم ویتامین سی (%۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱ کالریه.

کلم فندقی (کلم بروکسلی)

یک پیمانه از کلم فندقی یا همون کلم بروکسلی شامل ۶۶۳،۵۲ میلی گرم ویتامین سیه که برابر ۱۳ درصد میانگین مصرف روزانه ی پیشنهاد شده واسه یک فرد بالغه. جدا از این مسئله که به دنبال جذب این ویتامین هستین یا نه، کلم فندقی گزینه ای عالی واسه رژیم غذایی تونه چون این کلم ها منبعی عالی واسه ویتامین K، پتاسیم، اسید فولیک و آهنه. میزان مصرف: یک پیمانه کلم فندقی شامل ۶۶۳،۵۲ میلی گرم ویتامین سی (%۱۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳۸ کالریه.

کلم کالی (کلم کِیل)

کلم کالی نپخته به طور سنتی در کشورهای غربی واسه تزئین غذا استفاده می شه، اما اگه اون رو به طور منظم در رژیم غذایی خود بذارین، می تونین از امتیازات متعددش واسه سلامتی خود بهره مند شید. به عنوان مثال، کلم کالی از آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین A و C غنیه. فقط با یک پیمانه کلم کالی خُرد شده می تونین بیشتر از میزان مصرف روزانه پیشنهاد شده، ویتامین سی جذب بدن خود کنین. ضمنا این کلم منبعی غنی از آهن، مس، کلسیم، سدیم و پتاسیم رو داراه. میزان مصرف: یک پیمانه شامل ۸۰،۴ میلی گرم ویتامین سی (%۱۳۴ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳۴ کالریه.

فلفل سبز

شکل های مختلف مختلف و رنگارنگی از فلفل های سریع هست، اما اگه ویتامین سی نیاز دارین، بهتره از فلفل سبز استفاده کنین. یک دانه فلفل سبز سریع، ۱۸۲ درصد از مصرف روزانه ی پیشنهاد شده ویتامین سی رو تأمین می کنه، ضمنا منبعی غنی از دیگر آنتی اکسیدان ها و املاح معدنیه. پس اگه می تونین با مزه ی سریع فلفل سبز کنار بیایید، از اون در غذاهای خود استفاده کنین و از امتیازات متعددش واسه سلامتی بدن تون بهره مند شید. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری فلفل سبز شامل ۱۰۹،۱۳ میلی گرم ویتامین سی (%۱۸۲ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۸ کالریه.

جعفری تازه

گیاه های تازه مثل جعفری به خاطر طعم خوب و فوایدشان واسه سلامتی، چاشنی خیلی خوبی واسه غذاها هستن. جعفری تازه پر از ویتامین سیه و یک قاشق غذاخوری از اون ۹ درصد از میزان مصرف روزانه پیشنهاد شده این ویتامین رو تأمین می کنه و ضمنا منبع فوق العاده ای واسه پتاسیم، کلسیم، منیزیم، ویتامین A و ویتامین های گروه Bه. میزان مصرف: یک قاشق غذاخوری جعفری تازه شامل ۵،۱۲ میلی گرم ویتامین سی (%۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱ کالریه.

برگ خردل

دفعه ی بعد که خواستین سالاد سالمی رو تدارک ببینین، از برگ خردل و دیگر سبزیجات دارای رنگ تیره به عنوان پایه ی سالاد خود استفاده کنین. یک پیمانه از برگ خردل خُرد شده ۵۳۹،۲ میلی گرم ویتامین سی داره. برگ خردل ضمنا پر از املاح معدنی مثل کلسیم و اسیدفولیک و ضمنا ویتامین های A و Kه. میزان مصرف: یک پیمانه برگ خردل شامل ۵۳۹،۲ میلی گرم ویتامین سی (%۶۵ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۵ کالریه.

غلات غنی شده

خیلی از برندهای تولیدکننده ی غلات، اجناس گندم خالص خود رو با ویتامین هایی مثل D و B12 غنی میسازن. بعضی برندها هم به اجناس گندمی خود آنتی اکسیدان ویتامین سی اضافه می کنن. سه چهارم پیمانه از این گندم ها می تونه تا ۱۰۵ درصد از میزان لازم مصرف روزانه ی ویتامین سی رو تأمین کنه. حتما قبل از خرید اینجور کالاهایی به برچسب ترکیبات مواد مغذی اونا دقت کنین. میزان مصرف: سه چهارم (۳۰ گرم) پیمانه گندم غنی شده شامل ۶۳ میلی گرم ویتامین سی (%۱۰۵ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۰۵ کالریه.

رزماری خشک

اونایی که از سبزی های خشک مثل رزماری در پخت و پز خود استفاده می کنن، حتما از طعم و رایحه ی فوق العاده ای که به غذا می بخشد هم آگاهی دارن. ولی شاید تعجب کنین که رزماری علاوه بر این فواید خیلی واسه سلامتی داره و از این واسه هم بد نیس که اون رو به رژیم غذایی خود اضافه کنین. رزماری خشک شده منبع خوبی واسه اسیدفولیک، ویتامین A، آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین سیه. میزان مصرف: یک قاشق غذاخوری جعفری تازه شامل ۱،۸۴ میلی گرم ویتامین سی (%۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۰ کالریه.

فلفل قرمز

فلفل های سریع مختلفی هست که از بین اونا فلفل قرمز و سبز منبع خوبی واسه ویتامین سی به حساب می روند. یک عدد فلفل قرمز سریع به اندازه ی ۱۰۸ درصد میزان لازم مصرف روزانه ویتامین سی رو در خود جای داده. این نوع سبزی سریع ضمنا پر از ویتامین A، ویتامین K و منگنزه. میزان مصرف: یک عدد فلفل قرمز شامل ۶۴،۶۷ میلی گرم ویتامین سی (%۱۰۸ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۸ کالریه.

برگ شلغم

برگ سبز گیاه شلغم مثل خود شلغم یکی دیگر از گزینه های عالی واسه رژیم غذایی تونه. یک پیمانه از برگ سبز نپخته شلغم ۳۳ میلی گرم آنتی اکسیدان ویتامین سی داره که تقریبا کمی بیشتر از نصف نیاز روزانه ی یک فرد بالغ رو به ویتامین سی تأمین می کنه. بهتره در رژیم غذایی خود کمی بیشتر برگ شلغم و دیگر برگ های سبز تیره ی سبزیجات بذارین تا از فواید خیلی اونا واسه حفظ سلامتی خود بهره مند شید. میزان مصرف: یک پیمانه برگ شلغم شامل ۳۳ میلی گرم ویتامین سی (%۵۵ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۸ کالریه.

شاهی (تره تیزک)

سبزی شاهی (تره تیزک) یکی دیگر از سبزیجات خوب واسه حفظ سلامتی کلی بدن تونه. بیشتر از شاهی واسه تزئین غذا یا به صورت چاشنی استفاده می شه، اما شما می تونین انرژی و مواد مغذی خیلی رو از مصرف شاهی واسه بدن خود تأمین کنین. یک پیمانه شاهی شامل فیبر، پروتئین، ویتامین A، اسیدفولیک، کلسیم، آهن و ویتامین سیه که تقریبا بیشتر از نصف نیاز روزانه ی افراد رو به این ویتامین فراهم می کنه. میزان مصرف: یک پیمانه شاهی شامل ۳۴،۵ میلی گرم ویتامین سی (%۵۸ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۶ کالریه.

کلم بروکلی

اگه می خواید در فصل سرما با تقویت دستگاه ایمنی بدن تون خود رو از شر آنفولانزا و سرماخورگی مصون بدارین، کلم بروکلی یکی از بهترین گزینه هاست، در حالی که بیشتر ما هیچ وقت به این جنبه ی کلم بروکلی فکر نکرده ایم. یک پیمانه کلم بروکلی ریزشده نپخته می تونه ۸۱،۱۸ میلی گرم ویتامین سی به شما بده که برابر ۱۳۵ درصد میزان لازم مصرف روزانه این ویتامینه. میزان مصرف: یک پیمانه کلم بروکلی شامل ۸۱،۱۸ میلی گرم ویتامین سی (%۱۳۵ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳۱ کالریه.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   بهترین روش های تقویت مهارت شنیداری زبون انگلیسی 

کیوی

میوه ی شیرین و خوشمزه ی کیوی با اینکه کوچکه، ولی اونقدر به صورت فشرده ای پر از آنتی اکسیدان هایی چون ویتامین سیه که با مصرف یک عدد کیوی در روز، می تونین به اندازه ی ۱۴۱ درصد از مصرف لازم روزانه ی ویتامین سی خود رو تأمین کنین. کیوی های آب دار رو به عنوان بین وعده، آب میوه یا سالاد در رژیم غذایی خود بذارین تا سیستم ایمنی بدن خود رو تقویت کنین. میزان مصرف: یک عدد میوه ی کیوی شامل ۸۴،۳۶ میلی گرم ویتامین سی (%۱۴۱ میزان لازم مصرف روزانه) و ۵۶ کالریه.

آناناس

میوه ی استوایی آناناس می تونه طعم دلنشین و مواد مغذی رو به غذاها، سالاد میوه، آب میوه و اسموتی تون ببخشد، به ویژه اگه در ماهی تابه همراه با میگو یا ژامبون به سبک چینی، سریع تفت داده و مرتبا هم زده شه. یک پیمانه آناناس به اندازه ی ۱۳۱ درصد از میزان مصرف روزانه ی ویتامین سی بدن رو تأمین می کنه و ضمنا به تقویت استخوان ها، آرامش آرتروز و بهبود گوارش هم کمک می کنه. میزان مصرف: یک پیمانه آناناس شامل ۷۸،۸۷ میلی گرم ویتامین سی (%۱۳۱ میزان لازم مصرف روزانه) و ۸۳ کالریه.

گوجه فرنگی

بیشتر افرادی که به مواد مغذی خوراکی ها اهمیت میدن، گوجه فرنگی رو تنها به عنوان معدن لیکوپن می شناسند که خصوصیات آنتی اکسیدانی داره. البته یکی دیگر از آنتی اکسیدان های گوجه فرنگی ویتامین سیه، به طوری که یک گوجه ی متوسط می تونه نصف ویتامین سی مصرف روزانه ی ما رو تأمین کنه، در حالی که تنها ۲۸ کالری داره و از این واسه میشه روی سلامت اون خیلی حساب باز کرد. میزان مصرف: یک عدد گوجه فرنگی شامل ۲۸،۷۸ میلی گرم ویتامین سی (%۴۸ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۸ کالریه.

فلفل موزی (فلفل زرد)

از فلفل زرد می تونین در پیتزا، ساندویچ و برگرها استفاده کنین و ضمنا از طعم اونم لذت ببرین. فلفل زرد شامل ویتامین A، پروتئین و ویتامین سیه اما ضمنا چربی و کالری پائینی داره. فلفل زرد گزینه ی خوبی واسه دوست داران غذاهای سریع ملایمه. میزان مصرف: یک پیمانه فلفل زرد شامل ۳۸،۰۴ میلی گرم ویتامین سی (%۶۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۲ کالریه.

کلم قرمز

بیشتر افراد از خواص کلم سبز آگاهی دارن، اما می دونستید که کلم قرمز هم منبع خوبی از ویتامین سی و دیگر ویتامین ها و املاح معدنیه؟ یک پیمانه کلم قرمز تازه خرده شده، برابر ۵۰،۷۳ میلی گرم ویتامین سی و ۹۹۳،۲ (طبق واحد بین المللی) ویتامین A، ۲ گرم فیبر و تنها ۲۸ کالری داره. اگه از کلم سبز لذت می برین، پس بد نیس که کلم قرمز رو هم در مخلوط سالاد خود بذارین. میزان مصرف: یک پیمانه کلم قرمز شامل ۵۰،۷۳ میلی گرم ویتامین سی(%۸۵ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۸ کالریه.

پاپایا

اگه به ویتامین سی بیشتری نیاز دارین، هیچ چیز بهتر از پاپایا نیس. یک میوه ی متوسط پاپایا شامل ۱۸۷،۸۷ میلی گرم ویتامین سیه (بیشتر از سه برابر میزان لازم مصرف روزانه ی یک فرد بالغ). با صرف این میوه ی خوشمزه و خوش رنگ می تونین دستگاه ایمنی بدن خود رو حسابی تقویت کنین و با جذب ویتامین A، ویتامین B، کلسیم و پتاسیم بدن سالم تری داشته باشین. میزان مصرف: یک عدد میوه ی متوسط پاپایا شامل ۱۸۷،۸۷ میلی گرم ویتامین سی (%۳۱۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۱۹ کالریه.

توت فرنگی

یک پیمانه از توت فرنگی بیشتر از میزان لازم مصرف روزانه ی هر فرد بالغ شامل ویتامین سیه. توت فرنگی انتخاب خیلی خوبی واسه صبحانه، سالاد یا اسموتی و آب میوه است که علاوه بر اینکه طعم شیرین، دلنشین و دوست داشتنی واسه همه داره، منبع خیلی غنی از ویتامین سیه. میزان مصرف: یک پیمانه توت فرنگی شامل ۹۷،۶۱ میلی گرم ویتامین سی (%۱۶۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۵۳ کالریه.

گوجه فرنگی خشک

گوجه فرنگی که زیر نور آفتاب خشک می شه، مثل دیگر میوه های خشک محبوبیت خیلی داره، چون که فارغ از طعم جالبش، منبع خیلی خوبی از ویتامین سی، ویتامین K، پتاسیم و آهنه. اجناس فرآوری شده گوجه فرنگی خشک که در روغن بسته بندی شده ان، در بعضی مغازه ها پیدا می شن، ولی شما خودتون می تونین گوجه فرنگی ها رو به شکل طولی برش بزنین و اون رو در خطر نور خورشید بذارین تا خشک شن. میزان مصرف: یک پیمانه گوجه فرنگی شامل ۱۱۱،۹۸ میلی گرم ویتامین سی (%۱۸۷ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۵ کالریه.

پیازچه

یک قاشق چای خوری پیازچه ی ریزشده می تونه طعم پیاز ملایمی به غذای تون بخشیده و ویتامین ها و املاح معدنی متنوعی رو به بدن تون بده. پیازچه منبع خیلی خوبی واسه ویتامین سی هست و می تونه به کاهش کلسترول و فشار خون و جلوگیری از دچار شدن به سرطان کمک کنه. از پیازچه می تونین در نیمرو، سوپ ها و پوره ی سیب زمینی استفاده کنین. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری پیازچه شامل ۱،۷۴ میلی گرم ویتامین سی (%۳ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱ کالریه.

ریحان خشک

سبزی های خشک نسبت به سبزی های تازه طعم غلیظ تری پیدا می کنن، پس اگه شمام از طرفداران سبزی های خشک هستین، حتما از ریحان خشک به خاطر ویتامین سی اون در غذاهای خود استفاده کنین. یک قاشق غذاخوری از ریحان خشک شامل ۲ درصد از ویتامین سی مصرف روزانه س و کالری خیلی کمی هم داره. ریحان خشک با غذاهایی که از زیتون، سیر یا گوجه فرنگی به عنوان مواد اصلی استفاده می کنن، عالی جور درمی آید. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری ریحان خشک شامل ۱،۲۲ میلی گرم ویتامین سی (%۲ میزان لازم مصرف روزانه) و ۵ کالریه.

گرمک

می دونستید که گرمک به خونواده ی خیار تعلق داره؟ البته هر دو هم خونواده هم میزان بالایی از ویتامین سی دارن، به طوری که یک قاچ از گرمک (یا حدود یک هشتم اون) شامل ۳۴ درصد از ویتامین سی مصرف روزانه لازم واسه بدنه. گرمک ضمنا به سلامت ریه، جلوگیری از دچار شدن به امراض قلبی و کاهش استرس هم کمک می کنه. به علاوه، گرمک پر از ویتامین A و پتاسیم همه. میزان مصرف: یک قاچ گرمک (یا حدود یک هشتم یک گرمک متوسط) شامل ۲۰،۱۹ میلی گرم ویتامین سی (%۳۴ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۹ کالریه.

گشنیز خشک

گشنیز خشک که بخشی از بذر گیاه گشنیزه، بیشتر در فرهنگ غذایی آسیا، آمریکای جنوبی و سواحل مدیترانه بکار گرفته می شه. گشنیز خشک منبع عالی واسه ویتامین سی و منیزیومه اما بیشتر مردم گشنیز رو به خاطر طعم دلنشین و ظریفی که به غذاها می ده، می شناسند. سعی کنین گشنیز خشک بیشتری رو در غذاهای خود استفاده کنین تا از فواید مختلفش واسه سلامتی خود هم بهره مند شید. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری گشنیز خشک شامل ۱۱،۳۳ میلی گرم ویتامین سی (%۱۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۶ کالریه.

پودر میخک

میخک آسیاب شده مثل خیلی از دیگر ادویه ها منبع خوبی از ویتامین سیه و بیشتر به مقدارهای کمی در غذاهای مختلف اضافه می شه. یک قاشق غذاخوری میخک آسیاب شده ۵،۶۶ میلی گرم ویتامین سی فراهم می کنه که برابر ۹ درصد از مصرف لازم روزانه ی بدنه. میخک آسیاب شده بیشتر در غذاهای آسیایی و هندی مورد استفاده قرار میگیره و یکی از خصوصیات مهم اون کمک به دستگاه گوارشه. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری میخک آسیاب شده شامل ۵،۶۶ میلی گرم ویتامین سی (%۹ میزان لازم مصرف روزانه) و ۲۳ کالریه.

انبه

انبه میوه ای خوش رنگ، خوش طعم و پر از ویتامین ها و املاح معدنیه و می تونه ضامن سلامت و تندرستی تون باشه. یک میوه ی متوسط انبه تقریبا تموم نیاز مصرف روزانه ی ویتامین سی بدن تون رو تأمین می کنه. انبه ضمنا منبعی عالی واسه ویتامین های A، E و B6ه و املاح معدنی چون فیبر، مس و پتاسیم رو هم در خود جای داده. میزان مصرف: یک میوه ی انبه شامل ۵۷،۳۴ میلی گرم ویتامین سی (%۹۶ میزان لازم مصرف روزانه) و ۱۳۵ کالریه.

زعفران

از اونجا که تولید مقدار کمی از زعفران کار و سعی خیلی می طلبد و شکوفه های اون هم مقدار کمی زعفران تولید می کنن، این ادویه ی اصیل ایرونی یکی از گران قیمت ترین ادویه های جهانه. اگه از عهده ی هزینه ی خرید اون برمی آیید، همیشه از زعفران در غذاهای مختلف خود بهره بگیرین تا طعم، رنگ و عطر خوشی به غذاهای خود ببخشین و ضمنا درمانی خوبی واسه آسم، سیاه سرفه، مشکل بی خوابی، سوزش سر معده، افسردگی و خیلی از امراض و مشکلات دیگر داشته باشین. زعفران ضمنا منبع خوبی واسه ویتامین سی، منیزیوم، آهن و پتاسیمه. میزان مصرف: یک قاشق چای خوری زعفران شامل ۰،۸۱ میلی گرم ویتامین سی (%۱ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳ کالریه.

پرتقال

پرتقال معروف ترین و پراستفاده ترین منبع ویتامین سی در تموم جهانه. آب پرتقال تازه می تونه منبعی غنی و آسون واسه جذب ویتامین سی باشه، اما خوردن خود گوشت میوه می تونه فواید زیاد دیگری هم واسه سلامتی تون داشته باشه. پرتقال منبعی عالی واسه اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین های گروه B هم به حساب می رود. میزان مصرف: یک میوه ی پرتقال شامل ۳۶،۱۱ میلی گرم ویتامین سی (%۶۰ میزان لازم مصرف روزانه) و ۳۵ کالریه.

بیشتر مردم آنتی اکسیدان ویتامین سی رو درمان مؤثری واسه علائم سرماخوردگی و آنفولانزا می شناسند، در حالی که اثر ویتامین سی بر دستگاه ایمنی بدن از یکی به یکی دیگر متفاوته، ولی مصرف کافی روزانه ی ویتامین سی در رژیم غذایی تون واسه سلامت پوست، استخوان، قلب و رگ ها اهمیت به سزایی داره.

برگرفته از: Bembu


۱۴۰۰۰تومان


۷۰۰۰تومان

دسته‌ها: Uncategorized

دیدگاهتان را بنویسید